Posljednji je dan izbora za najljepši advent, Vinkovcima malo nedostaje do osvajanja titule u kategoriji srednjih gradova

Foto: Grad Vinkovci

Posljednji je dan izbora za najljepši hrvatski advent, a završnica je najnapetija do sada. Vinkovci su od sigurnog prvog mjesta u kategoriji srednjih gradova do zaostatka od 150 glasova došli doslovno preko noći.

Vinkovce je naime, za 150 glasova pretekla Nova Gradišta te iz Grada i Turističke zajednice pozivaju Vinkovčane i sve zaljubljenike u grad na Bosutu da se aktiviraju i lajkom za Advent u Vinkovcima u web izboru gradonačelnik.hr doprinesu pobjedi Vinkovaca u kategoriji srednjih gradova.

“Lajkajte, dijelite i komentirajte objavu na stranici Gradonačelnik.hr i tako dajte svoj glas Adventu u Vinkovcima, a 20 najsretnijih i najupornijih od vas očekuju vrijedne nagrade koje je pripremila Turistička zajednica Grada Vinkovaca”, poručuju iz Grada Vinkovaca.

Prva nagrada je vikend za dvoje u vrijednosti 200 eura, druga, poklon bon Hgspota u vrijednosti 100 eura, a treća poklon bon Wellnes i spa centar.

Advent u Vinkovcima 💜

Grad Vinkovci Službena stranicaIvan BosančićAdvent u VinkovcimaVisit Vinkovci – Turistička zajednica grada Vinkovaca