Policijsko vozilo parkirano na mjestu gdje je to zabranjeno

Foto: anonimni čitatelj

VUKOVAR, Anonimni redoviti čitatelj portala press032.com poslao nam je fotografiju policijskog vozila parkiranoga na mjestu gdje nije dozvoljeno parkiranje. Ne samo da nije dozvoljeno parkiranje nego nije, kako se to vidi i po prometnom znaku, dozvoljeno niti zaustavljanje. Fotografija je nastala na parkingu u središtu Vukovara, između Golubice Mall i stambene zgrade u petak, 9. ožujka, nešto prije 12 sati. Da parkiranje na tom mjestu nije dozvoljeno označeno je vodoravnom signalizacijom gdje su dva parking mjesta precrtana kako bi kroz prolaz mogla proći vozila HT-a i sl. To sve ipak ovoga policajca nije zasmetalo kada nije mogao pronaći slobodno parking mjesto. Čitatelj na javlja kako je policajac izašao iz vozila i ostavio upaljena sva četiri pokazivača pravca. Vratio se u vozilo desetak minuta nakon obavljenoga „posla“ u jednome od lokala u prizemlju zgrade.

„Prije par mjeseci na istom tom mjestu ja sam zaustavio vozilo bukvalno na dva minuta. Znao sam da nije dozvoljeno ali nisam imao gdje stati. Međutim, naišao je policajac koji mi je htio naplatiti kaznu. Ipak, na sreću odustao je pa sam prošao nekažnjen. Mene sada interesira tko će kazniti ovoga policajca koji je na istom tom nedozvoljenom mjestu za parkiranje, gdje su meni htjeli naplatiti kaznu, vozilo parkirao 10-15 minuta. Pitam se vrijedi li zakon i za policajce ili su oni ipak povlašteni“, rekao nam je naš čitatelj.

Kaže i kako je nepropisno parkirano policijsko vozilo izazvalo veliki interes građana koji su ga fotografirali tako da je za očekivati da će i po društvenim mrežama pojaviti se ovakva ili slična fotografija vozila.