Policijska potjera na ulicama Vukovara

Foto: MUP RH

VUKOVAR, Tijekom današnjeg prijepodneva više građana javljalo je na društvenim mrežama kako je u tijeku policijska potjera za jednim osobnim vozilom. Ubrzo su se pojavili i video snimci na kojima se vidi kako policajci, iz dva auta, na križanju kod bolnice, pokušavaju zaustaviti jedno osobno vozilo. Vidjelo se kako nekoliko policajaca trčeći prilazi automobilu koji ipak bježi. Na drugom snimku se vidi kako isti taj automobil, koji se kreće suprotnim smjerom jednosmjerne ulice, zaustavljaju policajci koji mu prilaze. Ubrzo dvojica policajaca, držeći za ruke, privode jednu ženu.

Iz PU Vukovarsko – srijemske su nam rekli kako se radi o vozačici, 70. godište, koja je prethodno skrivila prometnu nesreću te pobjegla s mjesta nesreće.

„Prilikom bijega udarila je u rampu bolnice, a onda i oštetila i jedno policijsko vozilo. Osoba je privedena i nakon obavljenoga očevida i utvrđivanja svih okolnosti o svemu ćemo izvijestiti javnost“ rekao je glasnogovornik PU Vukovarsko – srijemske Dragoslav Živković.