Policija zabilježila 4 prometne nesreće u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene

Foto: www.mup.hr

VINKOVCI, Iz PU vukovarsko – srijemske navode kako je tijekom noći 23./24. studenog nepoznati počinitelj ušao u prostor djelomično ograđenog gradilišta u Privlaci i provalio u montažno skladište, vlasništvo vukovarske građevinske tvrtke, iz kojeg ništa nije otuđio. Protiv počinitelja policija će podnijeti kaznenu prijavu zbog sumnje u pokušaj počinjenja kaznenog djela „Teška krađa“.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježene su četiri prometne nesreće. U dvije prometne nesreće, u Vukovaru i Mirkovcima, nastupila je samo materijalna šteta, dok su u dvije prometne nesreće, obje u Vinkovcima, ukupno dvije osobe lakše ozlijeđene.

Oko 18 sati na parkiralištu trgovačkog centra u Dugoj ulici nepoznati vozač je prilikom vožnje unatrag stražnjim dijelom vozila udario pješaka koji se kretao uz rub kolničke trake i potom napustio mjesto događaja prometne nesreće. Pješak, 21-godišnjak iz Ostrova je uslijed udara i pada na kolnik lakše ozlijeđen. Policija traga za vozačem kojem će, zbog neoprezne radnje u prometu kojom je izazvana prometna nesreća u kojoj ima ozlijeđenih osoba, izdati obavezni prekršajni nalog s novčanom kaznom u iznosu od 390 eura.

U 21,35 sati na prijelazu preko željezničke pruge u Dugoj ulici 24-godišnjak iz Mirkovaca nije zaustavio osobni automobil vinkovačkih registracijskih oznaka marke „Audi“ ispred prijelaza iako je na zaustavljanje bio upozoren zvučnim i svjetlosnim znacima uslijed čega je na automobil naletio putnički vlak koji se kretao prugom Vinkovci-Županja. Vozač automobila je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđen, dok u vlaku nitko nije ozlijeđen. Zbog izazivanja prometne nesreće s ozlijeđenim osobama uslijed nezaustavljanja pred prijelazom ceste preko željezničke pruge 24-godišnjaku slijedi obavezni prekršajni nalog s novčanom kaznom u iznosu od 650 eura.