Policija pronašla osobu odgovornu za tešku krađu i krađu u pokušaju

Foto Ivan Matić

VINKOVCI, PU Vukovarsko-srijemske izvijestila je kako je u Policijskoj postaji Vukovar provedeno je kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom iz Vukovara kojem je utvrđena sumnja da je počinio kazneno djelo teške krađe i teške krađe u pokušaju. Saznanja iz kriminalističkog istraživanja govore kako je 26-godišnjak u noći 12./13. prosinca 2016. godine provalio u trgovinu mješovitom robom u Vukovaru, u ulici Blage Zadre te otuđio veću količinu cigareta i suhomesmatih proizvoda, u vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Isto tako, u noći 12. prosinca 2016. godine, 26-godišnjak je provalio u trgovinu mješovitom robom u Vukovaru, u ulici Kriva bara, no, iz trgovine nije ništa otuđio. Protiv 26-godišnjaka slijede kaznene prijave i privođenje pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Policija je izvijestila i kako je iz spremnika radnog stroja parkiranog u Vinkovcima, na Zalužju, otuđena veća količina goriva. Krađa se dogodila u noći 19./20. prosinca. Vlasnik, građevinska tvrtka iz Vinkovaca, oštećena je za iznos od nekoliko tisuća kuna.

Tijekom proteklih 24 sata na području PU zabilježene su četiri prometne nesreće. U Vukovaru (2) i Andrijaševcima dogodile su se prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta, dok se u Vinkovcima dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.