Počeli radovi na sanaciji mreže odvodnje u Ulici Andrije Kačića Miošića u Vinkovcima

Foto: VVK

Vinkovački vodovod i kanalizacija (VVK) započeo je s radovima na sanaciji dijela mreže odvodnje u Ulici Andrije Kačića Miošića na dijelu od Duge ulice do raskrižja s Ulicom dvanaest redarstvenika.

Riječ je o velikom i tehničkom zahtjevnom zahvatu, a koji obuhvaća sanaciju mreže u dužini 27 metara u ovoj ulici, navode iz VVK dodajući kako je nastavak to radova na sanaciji mreže odvodnje koju Vinkovački vodovod i kanalizacija provodi o svom trošku, a kojoj je cilj da se saniraju kritični dijelovi na mreži odvodnje.

Sanacija mreže odvodnje provodi se u onim dijelovima grada koji nisu obuhvaćeni projektom „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture na području aglomeracija Vinkovci, Otok, Ivankovo i Cerna“, a koji će zajedno s mrežom izgrađenom u okviru projekta aglomeracije činiti funkcionalnu cjelinu, napominju. Predviđeno vrijeme izvođenja radova je 7 do 10 radnih dana odnosno do najkasnije 11. veljače.

U tom vremenu promet će biti omogućen stanarima ulice, vlasnicima i radnicima poslovnih objekata kao i posjetiteljima Gradskog groblja.

“Za vrijeme izvođenja na snazi je privremena regulacija prometa te građane molimo za poštivanje postavljene prometne signalizacije. Zbog činjenice da se u toj ulici nalazi Gradsko groblje svjesni smo da će zbog ovih radova biti problema i zastoja za prometu te građane molimo za strpljenje i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano i sigurno odvijati“, kaže direktor VVK Ivan Rimac.