Platio suhomesnate proizvode unaprijed pa ostao bez njih

Foto: Ivan Matić

VINKOVCI, Iz PU vukovarsko – srijemske izvijestili su kako je jučer, 13. travnja, 48-godišnji hrvatski državljanin s prebivalištem u inozemstvu prijavio policijskim službenicima Postaje granične policije Vrbanja kako je prevaren.

„Prijavitelj je u studenom 2022. godine preko društvene mreže stupio u kontakt s osobom te dogovorio kupnju suhomesnatih proizvoda koje je unaprijed platio u iznosu od 1.050 eura, no proizvode nikad nije dobio, a osoba je prekinula svaki kontakt s njim. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje, a protiv počinitelja će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prijevara“, izvijestili su iz policije.

Jučer je ispred trgovačkog centra u Dugoj ulici u Vinkovcima otuđen bicikl kojeg je nezaključanog ostavio 46-godišnjak. Ovo je deseta krađa bicikla ove godine na području ove policijske uprave, a sedma u Vinkovcima. Još dvije krađe prijavljene su u Županji i jedna u Starim Mikanovcima.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježeno je šest prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće s materijalnom štetom, u Vinkovcima, Ivankovu, Drenovcima i Vukovaru te dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama, obje u Vinkovcima. U jednoj su četiri osobe lakše ozlijeđene, dok je u drugoj biciklist zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.