Pavliček o informativnim letcima koji se dijele građanima: Živimo li u demokratskoj parlamentarnoj republici ili aristokratskoj monarhiji?

Foto: Hrvatski suverenisti

ZAGREB, Saborski zastupnik i predsjednik Hrvatskih suverenista Marijan Pavliček u ime Kluba Hrvatskih suverenista govorio je danas za saborskom govornicom u slobodnom govoru o dijeljenju informativnih letaka o uvođenju eura koji se dijele građanima.

„Živimo li u demokratskoj parlamentarnoj republici ili aristokratskoj monarhiji, To nije klasična brošura, već čisti propagandni letak vladajućih u liku i djelu Andreja Plenkovića; na prvoj stranici je slika velikog vođe premijera Plenkovića”, rekao je Pavliček.

Dodao je kako se sve to plaća javnim novcem građana te da mu je  “nepojmljivo da se javni novac troši na samopromociju velikog vođe Andreja Plenkovića i njegove uspješne vladavine”.

„Što je sljedeće, hoćete li bacati letke iz aviona kojima ćete hvaliti velikog vođu ili će djeca s eurozastavicama dočekivati velikog vođu; jesmo li u parlamentarnoj republici ili Sjevernoj Koreji”, istakao je Pavliček.