Pavao Josić povjerenik nedavno osnovane političke stranke Hoćemo pravedno

Foto: Pavao Josić

VUKOVAR, Vijećnik u prošlom sazivu Gradskog vijeća Vukovara Pavao Josić imenovan je za povjerenika nedavno osnovane političke stranke Hoćemo pravedno. Govoreći o daljim planovima kazao je kako će raditi na širenju i ekipiranju podružnice ali i da će se u isto vrijeme boriti za društvo jednakih prilika za sve, za pravednije društvo, a ne za društvo gdje su neki povlašteni i mogu sve jer su član određene političke stranke.

„U Vukovaru ako si član Domovinskog pokreta možeš sve ali ako nisi ne možeš ništa. Vukovarska oporba je nakon prošlih izbora nestala iz političkog prostora, njihove reakcije nema ili su blage. S našom aktivacijom počinje ponovno sezona nemirnog sna za vukovarske vladajuće političare“, rekao je Josić.

Dodao je kako će nastaviti i dalje raditi na način da ukazuje na nezakonitosti, da raskrinkava korupciju ali i da o svemu izvještava javnost te podiže kaznene prijave.  

Hoćemo pravedno je politička stranka koja je osnovana prije dva mjeseca, a za predsjednicu je izabrana Dragica Trumbetaš. Istaknula je kako kao stranka žele povezati umirovljenike, radnike i seljake u jednu čvrstu i homogenu zajednicu kako bi se zajedničkim snagama borili za bolji život građana koji su danas u najlošijoj situaciji.