Paula Čaić iz Vukovara ovogodišnja je Miss simpatičnosti Hrvatske

VUKOVAR, Vukovarska maturantkinja Paula Čaić (18) na nedavnom izboru za Miss Universe Hrvatske 2016. godine proglašena je prvom pratiljom te ponijela i laskavu titulu Miss simpatičnosti. Paula je inače učenica Ekonomske škole Vukovar kojoj je, kako kaže, škola na prvom mjestu.

„Volim crtati pa bih voljela se u budućnosti baviti modnim dizajnom. Svakako planiram ostati živjeti u Vukovaru i pokazati da u njemu mogu ostati i biti uspješni mladi ljudi. Vukovar je grad burne i velike prošlosti, a sigurna sam i velike sadašnjosti i budućnosti “, rekla je Paula govoreći o svojim planovima.

Prisjećajući se kako se odlučila prijaviti na natjecanje kazala je kako su se roditelji prvo iznenadili s njenom najavom ali i da su je odmah podržali te joj sve vrijeme bili podrška. Na podršku je naišla i kod prijatelja ali i u cijelome gradu što joj je bilo iznimno drago ali i važno. Pripreme za natjecanje trajale su tjedan dana, a provodile su se u Zagrebu i Splitu.

“Tu smo zaista naučili mnogo toga što će nam svima biti iznimno važno tijekom života. Učili smo pravilno hodati s tim da su nas sve pripremali za sve vrste situacija. Nakon samoga izbora bila sam presretna jer ovo je ipak ogroman uspjeh“, skromno kaže Paula.

IVAN MATIĆ