Od ponedjeljka dvotjedni prekid aktivnosti u vinkovačkim osnovnim školama i dječjim vrtićima

Foto: OŠ A. G. Matoš Vinkovci

VINKOVCI, Od ponedjeljka, 16. ožujka, na razdoblje od dva tjedna prekidaju se odgojno-obrazovni procesi i aktivnosti u svim osnovnim školama i vrtićima kojima je osnivač Grad Vinkovci.

Svi djelatnici osnovnih škola i vrtića bit će na svojim radnim mjestima kako bi se osigurao prihvat djece vrtićke dobi i učenika razredne nastave (1.- 4. razred) za koje roditelji nisu u mogućnosti organizirati čuvanje i nadzor. U školama će se osigurati sudjelovanje učenika u nastavi na daljinu, izvjestili su iz Grada Vinkovaca.

U tijeku je podjela opreme potrebne za održavanje osnovnoškolske nastave na daljinu. Sukladno uputi Ministarstva znanosti i obrazovanja, roditelji opremu mogu preuzeti najkasnije do ponedjeljka, 16. ožujka 2020. do 12.00 sati. Sve informacije oko organizacije nastave u sljedeća dva tjedna roditelji i učenici mogu dobiti u svojim školama.

Sve dodatne informacije vezane za prekid odgojno-obrazovnih procesa možete dobiti upitom na e-mail: ured@vinkovci.hr ili na broj telefona: 032/638-448 (od ponedjeljka do petka od 7.30 do 15.30 sati).

“O svim izmjenama pravovremeno ćemo Vas obavijestiti na mrežnim stranicama Grada Vinkovaca, osnovnih škola i dječjeg vrtića”, navode gradske vlasti.