Objavljen Javni poziv za besplatno ljetovanje djece iz Vukovara

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Na službenoj Internet stranici Grada Vukovara objavljen je Javni poziv za upis djece na ljetovanje ove godine u Lječilištu Veli Lošinj kao i na otoku Čiovo. Prema navodima iz Javnog poziva mogućnost besplatnog ljetovanja imaju djeca od završenog drugog do 8. razreda osnovne škole koja zadovoljavaju određene kriterije. Neki od tih kriterija su prosjek ocjena, ostvarivanje zapaženih rezultata na školskim i izvanškolskim  natjecanjima, socijalni status… Sukladno Javnom pozivu iz grada pozivaju roditelje/skrbnike djece da za ljetovanje predaju uredno popunjene prijavnice s potrebnom dokumentacijom u Gradsku upravu Vukovar na adresi dr. Franje Tuđmana 1, kod zaštitara na predviđeno mjesto. Obrazac Prijave za besplatno ljetovanje nalazi se u Gradskoj upravi Vukovar (kod zaštitara), a možete ga pronaći i web stranici Grada Vukovara. Prijave se zaprimaju od 08. do 21. lipnja 2021. godine.

Prema informacijama iz gradske uprave na krstarenje Jadranom, što je prva destinacija, ići će djeca sa zapaženim rezultatima ostvarenim u školama. Termin je od 3. do 10. srpnja, a na krstarenje će 26 učenika i dva voditelja pratitelja.

Od 16. do 23. srpnja grupa od 50 djece i tri voditelja odlaze na otok Čiovo. Treća destinacija je lječilište Veli Lošinj gdje će djeca ukupno 100 na besplatno ljetovanje u dva termina. Jedan je od 10. do 17. srpnja, a drugi je od 17. do 24. srpnja.

Odluka o odabiru djece za ljetovanje u Velom Lošinju bit će objavljena na službenoj web stranici Grada Vukovara, najkasnije do 25. lipnja 2021. godine, a na otok Čiovo, najkasnije do10. srpnja 2021. godine.

Dodatne informacije oko ovoga Javnog poziva građani mogu dobiti na broj telefona 032/456-542.