Novi trgovački centar u Vinkovcima, Stop Shop, otvara se u četvrtak, točno u podne

Foto: Đuro Karalić

U četvrtak u 12 sati otvorenje je novog trgovačkog centra u Vinkovcima, iz lanca Stop Shop, koji se prostire na površini od 10,300 m2, na adresi Alojzija Stepinca 201, pokraj gradske južne obilaznice na ulazu u Vinkovce iz pravca Jarmine i Ivankova.

Stanovnicima Vinkovaca novi Stop Shop, osim prepoznatljive arhitekture, zelene površine i igrališta, na ukupnoj površini od 10.000 m2 s čak 400 parkirnih mjesta, nudi mogućnost kupovine u sljedećim trgovinama: ZOOCITY, TEDi, Sport Vision, Takko, NKD, Plodine, Hervis, Mana Moda, KiK, Optika Anda, dm, LC Waikiki, Mandis Pharm, Cropp, House i Sinsay, kao i opuštanje od kupovine u Caffe baru YES.

Prigodom otvaranja, gosti i kupci će imati priliku cijeli dan uživati u raznim pogodnostima i popustima zakupaca Stop Shop-a, a cjelodnevni program bit će prepun zabave, brojnih aktivnosti za djecu te igara za koje će biti zaduženi profesionalni animatori.

Otvorenje novog Stop Shop Vinkovci uveličat će koncert Ivana Šebalja & The becharsa te Bosutskih bećara s početkom od 16.30 sati.