Nova kolekcija Startas tenisica

VUKOVAR, Najveća hrvatska tvornica obuće Borovo pripremila je kolekciju Startas tenisica proljeće/ljeto 2016. godine koja se već može kupiti u borovskim trgovinama. Kako navode iz Borova pripremljeno je ukupno devet modela tenisica i to sedam modela niskog Startasa i dva modela visokog Startasa. U novoj kolekciji Startas tenisica su i model  visoki model startasica koji nosi naziv „Pink Unicorn“. Radi se o tenisici koja je u američkom izdanju modnog magazina Vogue predstavljena kao tenisica koja će biti „modno in“ tijekom ove godine. Cijene nove kolekcije Startas tenisica kreću se od 179 do 199 kuna koliko koštaj upravo model visoki model tenisice Pink Unicorn“.

„Nova kolekcija startasica dolazi u godini kada ovaj poznati borovski brend slavi 40 godina od kako je proizveden prvi par tih tenisica. Najveći i najstariji proizvođač obuće Borovo svoju je proizvodnju smjestio u Vukovar još 1976. godine, a gdje se ručno izrađuju popularne platnene tenisice Startas. Uz dugu tradiciju Startasice osim dizajna krasi i izrada od prirodnih materijala i ručna izrada“, navodi voditeljica marketinga Borova Martina Tomljenović.

Prema planovima tvrtke Borovo godišnje će se proizvoditi oko 40.000 pari startasica s tim što se te količine, u slučaju potrebe, mogu i znatno povećati. Startas tenisice mogu se kupiti u svim borovskim trgovinama u Hrvatskoj, a kako navodi Tomljenović startasice se izvoze i u Njemačku, Španjolsku Francusku, Šešku, Kanadu, Singapur, SAD i Australiju.

IVAN MATIĆ