Nova kolekcija obuće tvornice Borovo

Foto: Borovo

VUKOVAR, Pred skoru zimu vukovarska tvrtka Borovo pripremila je novu kolekciju obuće za sezonu jesen/zima koja kombinira vrhunski dizajn s udobnošću. Kako navode iz Borova sa skorom zimom stiže i potreba za toplom i udobnom obućom koja će nas štititi od hladnoće, kiše i snijega. U svojoj kolekciji kožne obuće Borovo je izložilo niz modela u toplim jesenskim i zimskim bojama, idealnih za kombiniranje sa svim odjevnim komadima u hladnim mjesecima. Ovi modeli su izrađeni od najkvalitetnije kože i ističu se ne samo svojim prepoznatljivim dizajnom, već i nevjerojatnom udobnošću.

„Bez obzira na promjenjive modne trendove, Borovo kožna obuća ostaje nepogrešiv izbor za svaki ormar. Njezina jednostavnost i prilagodljivost omogućuju vam da je kombinirate s različitim stilovima odjeće, bilo da preferirate klasične ili hrabrije kombinacije“, poručuju iz tvornice Borovo.

Osim kolekcije kožne obuće, Borovo nam predstavlja i Rubber kolekciju. Rubber su modne gumeni čizama koje osvajaju svojim izgledom i funkcionalnošću. Ove čizme prkose kiši i svim vremenskim uvjetima, čineći ih savršenim izborom za hladne i vlažne dane. Osim što su iznimno udobne, dolaze u raznovrsnim bojama koje će se lako uklopiti u različite modne kombinacije. S više od 90 godina tradicije, Borovo ostaje najprepoznatljiviji proizvođač obuće u Hrvatskoj. Tvornica u Vukovaru ostaje srce Borovo proizvodnje koja kombinira tradiciju i kvalitetu