NK Graničar pobjednik KUP-a Vukovarsko – srijemske županije

Foto: www.facebook.com

VINKOVCI, Nogometaši NK Graničara iz Županje pobjednici su Kupa Vukovarsko – srijemske županije. U finalnoj utakmici Graničar je rezultatom 2:1 pobijedio momčad NK Dilja koji je bio domaćin finalne utakmice. Zgoditke za Graničar postigli su Lešić i Pastuović dok je strijelac za Dilj bio Terzić.

Tijekom utakmice NK Graničar, koji se natječe u 3. HNL, pokazao je više i bili su bolji upravo za taj jedan zgoditak. Županjci su prvo poluvrijeme završili sa vodstvom od 1:0 da bi u drugom poluvremenu povisili vodstvo na 2:0. Poslije toga domaćini kreću na sve ili ništa te su nekoliko minuta prije kraja smanjili na 2:1 što je bio i konačan rezultat. Utakmicu je obilježila prava muška i čvrsta igra u kojoj nije manjkalo ničega.

Treba napomenuti i kako su obje momčadi imale po nekoliko izglednih prilika koje su propustili realizirati. Tako je kod rezultata 1.= za Graničar momčad Dilja u jednoj minuti promašila dvije više nego izgledne prilike. Kasnije je kod rezultata 2:0 Graničar imao 100-postotnu prigodu koju su propustili realizirati i spriječiti dramu u zadnjih nekoliko minuta.

Pokale pobjednicima i poraženima uručio je predsjednik županijskog nogometnog saveza Josip Kuterovac. Prema propozicijama natjecanja obje momčadi, i NK Graničar i NK Dilj, nastavljaju dalje natjecanje u KUP-u Hrvatske.