NK Borinci iz Jarmine osvojio titulu prvaka jesenjeg dijela MŽNL Osijek – Vinkovci

Foto: www.facebook.com

VUKOVAR, Proteklog vikenda odigrano je posljednje kolo jesenjeg dijela prvenstva Međužupanijske nogometne lige Osijek – Vinkovci. Momčad NK Borinci iz Jarmine kroz 17 kola pokazala je najviše te je zasluženo osvojila titulu jesenjeg prvaka Međužupanijske nogometne lige. U prilog tome govori i to da su tijekom 17 kola zabilježili čak 14 pobjeda, jedan neriješen rezultat i samo dva poraza te osvojili 43 boda. I gol razlika NK Borinci je impresivna pa su tako igrači iz Jarmine postignuli 57, a primili samo 20 golova.

Drugo mjesto u MŽNL Osijek Vinkovci, s 40 osvojenih bodova, ima borac iz Kneževih Vinograda dok NK Valpovka je treća s 38 osvojenih bodova. To su i tri momčadi koje će najvjerojatnije direktno odlučivati o tituli prvaka s tim da se i najbliži pratitelji ne smiju nikako odbaciti.

Prije svega je to NK Dilj koji je četvrti s 35 osvojenih bodova s tim da treba napomenuti i kako je momčad Dejana Pavličića u posljednja dva kola zabilježila i dva poraza. NK Otok je peti s 31 osvojenim bodom.

Od klubova s područja Vukovarsko – srijemske županije dalje slijede Tomislav iz Cerne i Radnički iz Županje koji drže 10 i 11 mjesto s 21 osvojenim bodom tijekom jeseni. Odmah iza njih su NK Slavonac iz Komletinaca s 19 osvojenih bodova. Dalje slijedi kvartet kluba iz Vukovarsko – srijemske županije – NK Borac iz Bobote, NK Šokadija, NK HAŠK i NK Zrinski s 17 osvojenih bodova.

Prema dosadašnjih rezultatima čak 7 klubova iz Vukovarsko – srijemske županije, svi koji su ispod NK Otoka, morati će dobro iskoristiti zimu i pojačati se kako bi zadržali status međužupanijskog ligaša.