NK Bedem je pobjednik Županijskog nogometnog kupa

Foto: www.novosti.hr

VINKOVCI, Momčad NK Bedema iz Ivankova, koja se natječe u 3. HNL Istok, pobjednici su Županijskog nogometnog kupa. Oni su u finalnoj utakmici nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca svladali momčad NK Sloge iz Borova koja od ove sezone se natječe u 1. Županijskoj nogometnoj ligi. U utakmici je momčad NK bedema imala terensku inicijativu ali su i gosti imali prilike koje su propustili realizirati.

Nakon odigranih 90 minuta utakmica je završena bez golova (0:0) poslije čega se pristupilo izvođenju jedanaesteraca. U toj seriji vratar NK Bedema obranio je tri jedanaesterca dok je vratar gostujuće momčadi Srđan Đukić obranio dva jedanaesterca. Krajnji rezultat bio je 3:2 za NK Bedem.

“Nismo mi podcijenili Slogu niti u jednom trenutku. Izašli smo na teren da ostvarimo prolaz prije penala. Međutim, naši su momci prilično izmoreni, teško je pratiti ovaj ritam srijeda-nedjelja. Pro tome riječ je o zaposlenim dečkima i ja ih prilično iscrpljujem na treninzima. Na kraju se dečkima ipak isplatio trud koji ulažu kroz ovih nekoliko mjeseci otkako sam ja trener”, rekao je trener NK Bedema Zoran Tomić.

Samim plasmanom u finale Županijskog kupa obje momčadi su osigurale plasman u pretkolo Hrvatskog nogometnog kupa.