U 24 sata nekoliko prometnih nesreća, a aktivni i provalnici i kradljivci

VUKOVAR, U proteklih 24 sata na području Vukovarsko-srijemske županije dogodile su se četiri prometne nesreće sa materijalnom štetom, izvjestio je Županijski centar 112 Vukovar.

U četvrtak oko 09:06 sati u Boboti je došlo do sudara dva osobna vozila dok je oko 09:27 sati u Mikluševcima došlo do naleta osobnog vozila na psa. U ranim popodnevnim satima, oko 12:41 sati u Županji (ul. J.J.Strossmayera) došlo je do sudara dva kamiona i dostavnog vozila dok je 14:59 sati u Vinkovcima (ul. Zvonarska) došlo do sudara dva osobna vozila.

Tijekom protekla 24 sata ŽC 112 Vukovar zaprimio je i preusmjerio 206 poziva prema žurnim službama.

Vukovarsko-srijemska policija izvjestila je pak o provali u benzinsku postaju u ulici J. Blažekovića u Babinoj Gredi koja se dogodila u noći s srijede na četvrtak. Otuđena je veća količina duhanskih proizvoda i različitih artikala. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Nepoznati počinitelj je iz pomoćnih prostorija uz obiteljsku kuću 28-godišnjaka u Vukovaru, u Petrinjskoj ulici, otuđio motornu pilu. Krađa se dogodila između 23. i 29. rujna. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Noću 28./29. rujna s građevinskog zemljišta u Ceriću, u ulici S. Radića, otuđena je veća količina građevinskog materijala. Vlasnik, 28-godišnjak iz Cerića, oštećen je također za iznos od više tisuća kuna.

U četvrtak, 29. rujna, u podnevnim satima, iz teretnog vozila zagrebačkih registarskih oznaka parkiranog  u Vukovarskoj ulici u Vinkovcima, otuđena je torbica, u kojoj su se nalazile osobne isprave i novac. Vlasniku, 54-godišnjaku iz Mirkovaca, pričinjena je materijalna šteta od više tisuća kuna, navodi policija.

ĐURO KARALIĆ

Foto: Ilija Soldo