Nadvožnjak Borinci: Trenutačno se gradi pristupna cesta do Jarmine

Foto: Grad Vinkovci

VINKOVCI, Unatoč problemima koje je pandemija koronavirusa prouzročila u svim područjima života i rada, radovi na izgradnji nadvožnjaka na Borincima i prilazne prometnice napreduje prema predviđenoj dinamici, potvrdio je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić koji je danas i obišao radilište u Borincima.

“Ovaj projekt iznimno je značajan za naše stanovnike i vrijedan je preko 72 milijuna kuna. Trenutno se radi pristupna cesta koja će voditi od nadvožnjaka sve do Jarmine, a kroz 15 do 20 dana trebali bi krenuti i radovi na samom nadvožnjaku”, kazao je gradonačelnik Bosančić.

Podsjetio je kako je projekt izgradnje nadvožnjaka kojim će se prigradsko naselje Borinci najkraćom cestovnom vezom spojiti s središtem grada Vinkovaca, financiran iz sredstava EU fondova kao i projekt Aglomeracije Vinkovci čiji će se radovi narednih mjeseci također provoditi u Borincima.

“Moram se ispričati stanovnicima Borinaca na mogućim poteškoćama u prometovanju u narednim mjesecima, no to je tako kada su ovakvi opsežni radovi u pitanju. Zato ćemo kada sve bude gotovo imati novi nadvožnjak i novu cestu, odnosno još jedan ulaz u grad i rješenje dugogodišnjih problema za sve ljude koji ovdje žive”, zaključio je Ivan Bosančić.