Na turniru u Vinkovcima RK IVAN osvojio 3 zlata i jednu broncu

Foto: RK IVAN

VINKOVCI, Iako je Rukometni klub IVAN – Mikanovci osnovan tek prije nekoliko godina, i pri tome nemaju niti osnovne tehničke uvjete za treninge, klub se može pohvaliti odličnim radom i rezultatima koje ostvaruju. Klub ima čak 6 kategorija sa oko 60 igrača. Rukometaši RK IVANA nedavno su osvojili srebrno odličje na međunarodnom turniru u Bijeljini, a prošloga vikenda zabilježili su još bolje rezultate na 3. Međunarodnom rukometnom turniru Aurelia Cibalia 2021. koji je prošlog vikenda održan u Vinkovcima.

Turnir se održao u 5 kategorija, a rukometaši RK IVAN sudjelovali su u 4 kategorije te u svim kategorijama osvojili odličja. U kategoriji „Mini rukomet“ (2012. godište i mlađi) osvojena je zlatna medalja. Zlatno odličje osvojeno je i u kategoriji igrača 2010. godište kao i kategoriji 2008. godište gdje su u finalu pobijedili momčad PPD Zagreb. U kategoriji 2004. godište RK IVAN osvojio je brončanu medalju s tim da suigrali u miješanom sastavu (2004/2005/2006 godište).

Idući vikend rukometaše RK IVAN očekuje novi jaki turnir u Zagrebu- DUBRAVA CUP 2021. Nakon turnira u Zagrebu, slijedi međunarodni rukometni turniri Slavonski Brod, Valpovo, Bjelovar nakon čega bi nakon gotovo 2 godine pauze trebala započeti nova rukometna sezona.