Na pješakom prijelazu teže stradao 16-godišnjak

Foto: Pixabay

VINKOVCI, Na području županije tijekom protekla 24 sata zabilježene su četiri prometne nesreće. U Vinkovcima, Iloku i Županji dogodile su se prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta, dok se, također, u Vinkovcima dogodila prometna nesreća u kojoj je teže ozlijeđen 16-godišnji pješak, izvjestila je policija.

Upravljajući osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka marke “Alfa Romeo”, oko 21,20 sati, 29-godišnjak iz Privlake, krećući se kolnikom ulice Kneza Mislava, iz smjera ulice Ljudevita Gaja u smjeru ulice Andrije Hebranga u Vinkovcima dolaskom do raskrižja sa ulicama Ohridska-Splitska nije se zaustavio ispred obilježenog pješačkog prijelaza u trenutku kada je 16-godišnjak iz Vinkovaca prelazio kolnik te je došlo do udara u pješaka, koji je u prometnoj nesreći teže ozlijeđen.

PU vukovarsko-srijemska izvjestila je i o dva pronalaska minsko-eksplozivnih sredstava. U Šumariji Vrbanja u predjelu zvanom „Tromeđa“, prilikom izvođenja šumskih radova, uposlenik Šumarije pronašao je ručnu bombu dok je muškarac iz Bošnjaka, za vrijeme uređivanja vrta u dvorištu obiteljske kuće u ulici M. Terezije, pronašao ručnu bombu.

Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu preuzeo je bombe i pohranio ih u skladište PU vukovarsko-srijemske do uništenja.

Đuro Karalić

Foto: Pixabay/Deutsch