Na granici kod Županje otežano zbog radova na prijelazu

VINKOVCI, Više komada plastičnih kutija za pakiranje jabuka otuđeno je iz voćnjaka u Mohovu, koji se nalazi uz cestu Vukovar-Ilok. Krađa se dogodila između 24. rujna i 5. listopada. Vlasnik, trgovačko društvo iz Iloka, oštećeno je za iznos od više tisuća kuna, izvjestila je vukovarsko-srijemska policija.

Policija u svom dnevnom izvješću također navodi kako je osoba koja je željela ostati anonimna, na kućnoj adresi u Vinkovcima, dragovoljno je predala policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu ručnu bombu i 0,8 kg eksploziva TNT, koje je pohranio u skladište PU vukovarsko-srijemske do uništenja.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježene su tri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vinkovci, Ivankovo, Županja).

Zbog radova na rekonstrukciji graničnog prijelaza Županja-Orašje, promet osobnih vozila će se na tom graničnom prijelazu odvijati jednom ulaznom i jednom izlaznom prometnom trakom, upozoravaju iz policije dodajući kako se u idućih mjesec dana očekuje otežano odvijanje prometa uz moguće zastoje i čekanja, posebice u dane vikenda.

Đuro Karalić

Foto: Đuro Karalić