U jami za miješanje biootpada pronađeno mrtvo tijelo 38-godišnjeg radnika

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Policija je u svome službenom priopćenju izvijestila kako je jučer u Jarmini, oko 16.20 sati, u jami za miješanje biootpada pronađeno mrtvo tijelo 38-godišnjeg djelatnika tvrtke tvrtke za razgradnju biootpada. Navode i kako je očevidom i prikupljenim saznanjima utvrđena je sumnja kako se radi o nesretnom slučaju. Obdukcijom će se utvrditi točan uzrok smrti 38-godišnjaka iz Vinkovaca, stoji u policijskom priopćenju.

Iz policije navode i kako je nepoznati počinitelj jučer, tijekom poslijepodneva, razbio prednje vjetrobransko staklo na osobnom automobilu vukovarskih registarskih oznaka, za vrijeme dok se nalazio parkiran u Vukovaru. Vlasnici, 55-godišnjakinji iz Vukovara, pričinjena je materijalna šteta od više stotina kuna.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježeno je pet prometnih nesreća, od čega četiri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Gunja, Vinkovci, Otok, Privlaka) i jedna prometna nesreća u kojoj su ukupno dvije osobe lakše ozlijeđene (Retkovci).