Monika Zovko osvojila zlatnu medalju na završnici KUP-a Hrvatske

Foto: Gimnastički klub Vukovar

VUKOVAR, Monika Zovko, članica Gimnastičkog kluba Vukovar, osvojila je zlatnu medalju na Završnici KUP-a Hrvatske u B programu. Na završnici KUP-a Hrvatske u C programu, na kojem je nastupilo preko 200 natjecateljica, članice Gimnastičkog kluba Vukovar ostvarile su zapažene rezultate. Vukovarke su imale predstavnice u pojedinačnoj konkurenciji u kategorijama kadetkinje i mlađe juniorke i u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji u kategorijama juniorke i seniorke.
Rezultati:
Kadetkinje pojedinačno –  26. Panza Vita i 34. Kuzmanović Ana.
Ml kadetkinje  –  10. Kell Maja, 31. Stevanović Marina,  35. Mrkonja Valentina i 39. Budim Nika.
Juniorke ekipno 3. mjesto, pojedinačno: 5.Kalentić Ella, 14. Aleksić Lana, 19. Poznanović Miljana, 22. Rendulić Ema, 32. Vojtkiv Ela i 33. Velikić Nikolina.

Seniorke ekipno 2. mjesto, pojedinačno: 5.Kiralj Ivana, 9. Kiralj Vanja, 20. Gužvić Kristina, 22. Čikanović Iva, 24. Ivanković Tena i 25. Ivana Crnjac.

„Najvažnije natjecanje u godini odrađeno je na visokoj razini. Neki su rezultati u skladu s očekivanima, a neki  i iznad. Sve to zajedno razlog je za veliko zadovoljstvo u upravi, ponos na ostvarene rezultate i čestitke trenerima i natjecateljicama“, navode iz Gimnastičkog kluba Vukovar.