Momčad Istre 1961 opravdala ulogu favorita, igrači Vuteks Sloge pružili dobar otpor prvoligašu

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Momčad NK Vuteks Sloge ipak nije uspjela napraviti iznenađenje te su u 1/16 finala KUP-a RH, na domaćem terenu, izgubili od prvoligaša NK Istre 1961. rezultatom 3:0. Gosti iz Istre zasluženo su prošli u dalje natjecanje ali su se morali dobro oznojiti kako bi došli do planirane pobjede i plasmana u dalju rundu natjecanja. Pokazuje to i činjenica da je prvo poluvrijeme završeno bez postignutih golova. U drugom dijelu utakmice igrači Istre 1961. zasluženo su došli do ubjedljive pobjede. Zgoditke za Istru 196.postignuli su Obanor u 54′, Mahmoud u 76′ i Beljo u 90′.

„Mojim igračima nemam što zamjeriti. Oni su jednostavno sami sebi omogućili da uživaju u ovom Kup natjecanju. Doveli smo, što nam je i bio cilj, prvoligašku ekipu ovdje kod nas na stadion. Mislim da smo sebe predstavili u jednom dobrom svjetlu, da smo dali jako dobar otpor prvoligaškoj ekipi. Protivniku čestitam i želim puno sreće u nastavku KUP natjecanja i prvenstvu“, rekao je trener Vuteks Sloge Đorđe Bojić.

NK VUTEKS SLOGA: Memović Dubravac Popin Jelečki MarićVuksanović Bingulac Jakovljević Filipović Gagulić Mirosavljević (trener: Đorđe Bojić)

Na klupi za pričuve bili su: Bokan Ušćebrka Bratić Kosić Tunjić Lukić Bombini Šormaz

NK ISTRA 1961: Collao Hujber Obanor Mlinar Blagojević Iličić Mišković Daničić Mahmoud Lisica Eira (trener: Manuel Garcia)

Na klupi za pričuve bili su: Lučić Caseres Perera Marin Desio Bande Beljo Serderov Perković