MNK Bata Borovo pobijedili MNK Aurelia iz Vinkovaca

VUKOVAR, U okviru 5. kola 1. HHML u sportskoj dvorani u Borovu naselju utakmicu su odigrale momčadi MNK Bata Borovo iz Vukovara i MNK Aurelia iz Vinkovaca. U zanimljivoj utakmici bolji su bili domaći igrači koji su pobijedili rezultatom 3:1. U prvom poluvremenu obje momčadi imale su po nekoliko prilika ali su domaćini poveli u 18 minuti utakmice. Prvo poluvrijeme završeno je minimalnim vodstvom domaće momčadi. Onda je u dva minuta utakmice sve riješeno. Prvo su domaćini u 26. minuti poveli 2-0 ali su gosti već u slijedećem napadu smanjili vodstvo. Konačan rezultat utakmice postignut je nekoliko sekundi kasnije. Golove za domaću momčad postignuli su Glamočak, Miljković i Malecki dok je jedini strijelac za goste bio Blekić. I ova utakmica izazvala je veliki interes kod gledatelja tako da se u dvorani okupilo 200-ak gledatelja.

Za momčad MNK Bata Borovo nastupili su: Ilinčić, Malecki, Kosić, Bijelović, Šekuljica, Rakić, Miljković, Tunjić, Bratić, Glamočak, Živanović i Kovačević.

Za momčad MNK Aurelia nastupili su: Maslov, Lončar, Dekanić, Pinter, Banožić, Zagorac, Crnaić, Blekić, Novoselac, Lovrić, Bukna, Blažević.

Foto Ivan Matić