NK Borinci iz Jarmine je pobjednik Kupa Nogometnog središta Vinkovci, Mladost “pala” poslije izvođenja jedanaesteraca

Foto: NK Borinci

VINKOVCI, Momčad NK Borinci iz Jarmine pobjednici su Kupa Nogometnog središta Vinkovci za 2022. godinu. Jarminčani su u finalu, poslije izvođenja jedanaesteraca, pobijedili momčad NK Mladosti iz Vođinaca rezultatom 4.3 (1:1). Bila je to prava finalna utakmica koja je tijekom svih 90 minuta bila čvrsta i izjednačena. NK Borince u prvom poluvremenu u vodstvo je doveo Merkaš da bi Pintarić zabio za izjednačenje te je tako i završio regularni dio utakmice. Mogli su do kraja utakmice obje momčadi do pobjede ali je odluka o pobjedniku donesena ipak tek poslije jedanaesteraca.

Pogotke za NK Borince prilikom izvođenja jedanaesteraca postignuli su Merkaš, Flinčec, Brlečić i Culi dok je jedini neprecizan bio Kiš. Kod NK Mladosti su precizni bili Marošević, Križanović i Kovač dok su neprecizni bili Kos i Ćuk.

“Čestitao bih objema ekipama. Moram reći da mi je žao ekipe iz Vođinaca, jer mislim da je bila možda čak, slobodno ću reći i bolji protivnik. Dobro su igrali, znao sam da je to dobra ekipa. Mi smo danas nešto malo lošije igrali, vjerojatno se osjećao umor od subota skoro već dva mjeseca, ali neću tražiti izliku u tome. Ekipa Vođinaca je danas išla, po meni 300%, dali su sve od sebe i mislim da je na kraju lutrija presudila u našu korist”, trener NK Borinaca Saša Šest.

“Čestitam prije svega Borincima na, po meni, sretnijoj pobjedi. Mi smo parirali dobro, a na kraju je lutrija jedanaesteraca presudila u njihovu korist. Vidi se razlika između prve županijske i četvrte lige u tim nekim momentima gdje su oni psihički stabilniji od nas. Pobjedu treba zaslužiti, treba biti bolji, spretniji, sretniji. To su Borinci bili i kažem, po meni, zaslužena pobjeda, ali ja vjerujem u moje dečke i da će oni ovu polusezonu završiti kao istinski prvaci što je nama i cilj, tj. da budemo članovi četvrte lige kao i Borinci, rekao je trener NK Mladosti Ivica Kuterovac,