Mažar: Vukovaru je najpotrebnije zajedništvo i onda će nam svima biti bolje

Foto: Đuro Karalić

VUKOVAR, HDZ-ov kandidat za vukovarskog gradonačelnika Nikola Mažar predstavio je danas predizborni program poručivši kako je u Vukovaru trenutno najpotrebnije zajedništvo te da je zajedništvo bilo i ono za što su se 1991. godine borili branitelji tog grada.

“Vukovar sigurne budućnosti, kvalitetnih radnih mjesta i suradnje ono je što je Vukovarcima potrebno”, rekao je Mažar čije su predstavljanje predizbornog programa došli podržati potpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić i HDZ-ov kandidat za vukovarsko-srijemskog župana Damir Dekanić.

Mažar je kazao kako je programom predviđeno i osnivanje mjesnih odbora. “Vukovar je jedini grad koji nema svoje mjesne odbore. Time ćemo dati aktivno pravo glasa svim građanima i ujedno će građani biti partneri sa mnom kao gradonačelnikom”, rekao je dodajući kako je vrijeme za promjene i da promjene građani Vukovara žele. Naveo je i da se u Vukovaru dvostruko više ljudi učlanilo u HDZ otkako je aktualni gradonačelnik Ivan Penava izašao iz stranke.

“U proteklih godinu dana imamo više od 300 novih članova”, rekao je Nikola Mažar.

Po riječima HDZ-ovog kandidata za vukovarsko-srijemskog župana Damira Dekanića, koji, kako je priznao, očekuje pobjedu već u prvom krugu, HDZ pobjednička je stranka i ima program koji jamči razvoj i napredak Vukovarsko-srijemske županije.

“Kao budući župan zalagat ću se za ravnomjeran razvoj Vukovarsko-srijemske županije i dobrobit svih njezinih građana. Zajedništvom možemo puno toga”, poručio je Dekanić rekavši kako je pri tom važna podrška ministarstva i Vlade Andreja Plenkovića koja je do sada uvijek znala prepoznati interese i potrebe istoka Hrvatske.

Podršku Nikoli Mažaru, ali i Damir Dekaniću u Vukovaru je dao potpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić, poručivši da Vlada Andreja Plenkovića prema Vukovaru gaji partnerski odnos, što pokazuje i nizom projekata usmjerenih na boljitak toga grada, a to će, kako je kazao, Vlada nastaviti činiti i u narednom razdoblju.