Marina Budimir, kao neovisna kandidatkinja, na izborima će biti na listi Karoline Vidović Krišto

Foto: Marina Budimir

ILOK, Gradonačelnica Iloka Marina Budimir, koja je kao neovisna izabrana na mjesto gradonačelnice, na predstojećim parlamentarnim izborima biti će na listi Karoline Vidović Krišto kao nezavisna kandidatkinja za Hrvatski sabor. Budimir je na svome Facebook profile napisala kako nacionalna politika je ona koja određuje jednu državu kao i da je potrebno izaći na izbore i svoj glas dati onima za koje ste sigurni da će biti odlučni u provedbi svega što odavno znamo da muči našu zemlju.

Kao neke od problema spomenula je nesređeno pravosuđe, korupciju kao i da je nejednaka primjena i tumačenje zakona je nešto što ulazi u sve pore našega društva. Spomenula je dalje i javno zdravstvo koje se urušava (privatno stoji vrlo dobro!), iseljavanje kojim gubimo kvalitetne ljude i njihova znanja, demografske mjere koje ne postoje ili nemaju učinka – gospodarstvo i poljoprivreda koji nisu poticajni za ulagača, a koče napredak onih koji su pokrenuli vlastitu proizvodnju kao I obrazovanje koje ne prati potrebe i trendove gospodarstva

“Pred izbore su se ove teme često spominjale u zadnjih 10-15-20 godina, no nakon izbora se baš tim temama bavilo premalo. Prave pomake u sređivanju jedne male države kao što je Hrvatska, mogu oni koji su to u svojim postupcima i načinu života dokazali. Pročitajte biografiju Karolina Vidović Krišto, pogledajte bilo koji njezin govor i vjerujem da ćete zaključiti da je ona “željezna lady” Hrvatske koja će znati sa svojim timom urediti pravedno našu domovinu”, navodi Budimir.