Lucija Damjanović Miss županije, prva pratilja Gorana Macura,a druga Tena Šaravanja

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Lucija Damjanović iz Ivankova izabrana je za Miss Vukovarsko-srijemske županije 2018. koji se održao u Hrvatskom domu Vukovar. Prema ocjeni ocjenjivačke komisije za prvu pratilju proglašena je Gorana Macura iz Vukovara dok je druga pratilja Tena Šaravanja iz Vinkovaca. Sve tri djevojke članice su Udruženja manekena Lorena iz Vinkovaca.

 „Ovo je velika čast i iznenađenje. Dat ću sve od sebe na izboru za Miss Hrvatske kako bi opravdala ovaj izbor i našu županiju predstavila u najboljem svjetlu“, rekla je Damjanović nakon izbora.

Ona će krajem kolovoza sudjelovati na izboru za Miss Hrvatske s kojega će pobjednica predstavljati našu zemlju na izboru za Miss svijeta.

Govoreći o sebi rekla je kako ima 24 godine i da je prvostupnica javne uprave i studentica pravnog fakulteta. Obožava pjevati i svirati. Od malih nogu pohađa glazbenu školu smjer klavir i solo pjevanje. Aktivno priča engleski, a njemački usavršava u školi stranih jezika dok talijanski jezik želi nastaviti učiti. Volontira u rehabilitacijskom centru Mala Terezija u Vinkovcima.

U finalnom natjecanju našlo se ukupno devet djevojaka iz Vukovarsko-srijemske županije. Uz Damjanović, Macuru i Šaravanja na natjecanju su bile i Marija Grizelj,  Tena Aleksić, Nikolina Benačić, Manuela Mađaroš, Marija Cindrić i Josipa Basarić.