Ljetna liga okupila najjače igrače Teniskog kluba “Vinkovci”

Foto: novosti.hr

VINKOVCI, Kako je došlo do popuštanja epidemijoloških mjera te se može igrati na vanjskim teniskim terenima, Teniski klub ”Vinkovci” pokrenuo je ponovo Ljetnu ligu koja je okupila iznimno jake tenisačice i tenisače.

Ligu čine poznati vinkovački tenisači poput Eme Midžić, Roberta
Marića, Ene Čopčić, Luke Cenera, Ivana Ergotića, Igora Balaša, Darka Mataka, Kristiana Ikić, te mnogih drugih koji su osvajali razne teniske turnire. Ove godine ligu čini 50 igrača, no još uvijek traju prijave.

“Možemo s ponosom reći da smo ove godine okupili iznimno kvalitetne tenisačice i tenisače, tako da svi ljubitelji tenisa koji dođu na terene Teniskog kluba ”Vinkovci” moći će uživati u dobrom tenisu”, kaže Mario Brkić, predsjedjednik Teniskog kluba ”Vinkovci”.

Igrači su podijeljeni u osam skupina, te igraju međusobno. Nakon odigranih kola u prvom krugu, posljednja tri igrača više skupine prelaze u nižu
skupinu, a prva tri igrača niže skupine prelaze u višu skupinu. Na kraju kompletne odigrane Ljetne lige organizirati će se prvenstvo kluba, a najboljim igračima uručit će se nagrade.