Krijumčario cigarete, gel i tablele za potenciju

GUNJA, Zajedničkim postupanjem policijskih službenika i djelatnika carine na Graničnom prijelazu Gunja, u utorak je u večernjim satima u preinačenim dijelovima osobnog automobila marke „Volvo“, njemačkih registracijskih oznaka, pronađeno je 2 486 kutija cigareta, 199 kutija gela i 48 kutija tableta za jačanje potencije. Vozač, 49-godišnji državljanin Njemačke, uhićen je, i uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Osoba koja je željela ostati anonimna u službenim prostorijama Policijske postaje Županja, dragovoljno je predala dvije ručne bombe, 25 komada streljiva za pištolj, 360 komada puščanog streljiva i 4 spremnika za automatsku pušku. Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu preuzeo je minsko-eksplozivna sredstva i pohranio u skladište PU vukovarsko-srijemske do uništenja.

Iz obiteljske kuće 44-godišnjakinje u Vukovaru, u Ličkoj ulici, otuđeni su kućanski uređaji. Provala se dogodila unazad nekoliko tjedana. Ukupna materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske zabilježene su četiri prometne nesreće. U Ivankovu se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, dok su se u Vođincima, Vinkovcima i Županji dogodile prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta, izvjestila je policija.

ĐURO KARALIĆ