U dva dana na području županije 12 prometnih nesreća

Foto Ivan Matić

VINKOVCI, Iz PU Vukovarsko-srijemske izvijestili su kako je između 30. ožujka i 2. travnja provaljeno u građevinsku tvrtku u Vinkovcima. Tom prilikom otuđeno je više desetaka rola mrežica za fasadu. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom 1. i 2. travnja zabilježeno je 12 prometnih nesreća, od čega šest prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Županja-2, Vinkovci-2, Lovas, Nijemci), četiri prometne nesreće u kojima je osam osoba lakše ozlijeđeno (Gradište, Stari Jankovci, Andriješevci, Vinkovci), jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena (Vukovar) i jedna prometna nesrećasa smrtno stradalom osobom (Drenovci), o čemu smo već izvijestili.

U ponedjeljak, 2. travnja, oko 13,00 sati, 58-godišnjak iz Vukovara, upravljao je osobnim automobilom vukovarskih registarskih oznaka krećući se kolnikom. Dolaskom do raskrižja s Dalmatinskom ulicom, 58-godišnjak se zaustavio u samom raskrižju kako bi propustio moped kojim je upravljao 68-godišnjak iz Vukovara. Uslijed naglog kočenja, 68-godišnjak je pao s mopeda i teže se ozlijedio.