Krađu u trgovini u Gabošu počinila 35-godišnjakinja iz Josipovca

Provale
Foto: Pixabay

VINKOVCI, Vukovarsko-srijemska policija izvjestila kako je u noći 26./27. prosinca izvršena provala u proizvodni pogon poduzeća za proizvodnju namještaja u ograđenom dvorištu u Vinkovcima, u Ulici A. Stepinca.

Otuđena je veća količina električnih alata. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 35-godišnjakinjom iz Josipovca utvrđena je sumnja da je počinila tešku krađu u trgovini mješovite robe u Gabošu u Ulici J. J. Zmaja. 35-godišnjakinja je uhićena te uz kaznenu prijavu predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske, dok su otuđeni predmeti vraćeni djelatnicima trgovine.

U razdoblju od 24. prosinca do 28. prosinca počinjena su dva kaznena djela „oštećenje tuđe stvari“. U Vukovaru na Trgu Dražena Petrovića razbijeno je staklo pored ulaznih vrata hostela, dok su u Privlaci razbijena stakla na dva autobusna stajališta, u Ulici bana J. Šokčevića i Ulici Faličevci, navodi policija.

Slijede kriminalistička istraživanja.

Tijekom proteklog vikenda na području PU vukovarsko-srijemske zabilježeno je devet prometnih nesreća, od čega pet prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vukovar- 2, Ivankovo, Ilača, Bošnjaci) i četiri prometne nesreće u kojima je šest osobe lakše ozlijeđeno (autocesta Zagreb-Lipovac – 2, Nuštar, Cerić).