Koalicija HNS-HSS predstavila kandidate za zamjenike gradonačelnice

Foto: Koalicija HNS-HSS

VINKOVCI, Koalicija stranaka Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata i Hrvatske seljačke stranke predstavila je kandidate za zamjenike gradonačelnice Mirne Krajine-Andričević  (HNS), Damira Čalića (HNS)  i Davora Vukovca (HSS), izvjestili su iz te koalicije.

Damir Čalić, podpredsjednik je HNS-a Vinkovci. Po završetku Elektrotehničkog fakulteta u Zagrebu, odmah  se zaposlio u privredi.  Svoj radni vijek izgradio je prolazeći sve faze poslova u HEP-u, od mjesta inženjera u distribuciji, kroz tehničke poslove pa kasnije i rukovoditelja Pogona Vinkovci i Službi za tehničke poslove i održavanje do danas kao direktor Elektre Vinkovci.

Davor Vukovac, podpredsjednik HSS-a grada Vinkovci, rođeni  je Vinkovčanin po zanimanju dipl.ing.šumarstva te zaposlenik Hrvatskih šuma podružnice Vinkovci,  s dugogodišnjim radom u četiri različite šumarije.  Aktivan je u svim šumarskim aktivnostima preko organizacija šumara. Tajnik je Hrvatskog šumarskog društva, ogranak Vinkovci i potpredsjednik Sindikata inženjera i tehničara šumarstva, ogranak Vinkovci, a aktivan u KUD Šumari.

Kandidati za zamjenike gradonačenice najavili su da će promovirati razvoj poduzetništva, kreirati vodič za ulaganja, formirati poslovne zone kao prepoznatljiv brand , održavati redovne susrete s poduzetnicima i otvarati vrata investitorima te stvarati pretpostavke za lakša ulaganja u izgradnju novih postrojenja, navodi se u priopćenju koalicije HNS-HSS.