Jučerašnju tragičnu nesreću kod Vinkovaca skrivio policajac?

Foto: Ivan Matić

VINKOVCI, Prometnu nesreću, koja se dogodila u ponedjeljak, oko 14,45 sati na cesti Vinkovci-Nuštar, skrivio je 27-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka. Izvijestila je to PU Vukovarsko – srijemska dodajući kako je uzrok nesreće neprilagođena brzina kretanja osobinama i stanju ceste, preglednosti, atmosferskim prilikama te gustoći prometa.

U takvim uvjetima 27-godišnjak je izgubio nadzor nad upravljačem, prešao na lijevu prometnu traku te udario u osobni automobil vukovarskih registracijskih oznaka kojim je u suprotnom smjeru upravljao 28-godišnjak, dok se s njim u vozilu nalazila 29-godišnja suvozačica.

„Svi sudionici prometne nesreće prevezeni su vozilima hitne medicinske pomoći u Opću županijsku bolnicu Vinkovci gdje je 28-godišnji vozač, uslijed ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći, preminuo. 27-godišnjaku i 28-godišnjakinji utvrđene su teže ozlijede, no van su životne opasnosti. 27-godišnjem vozaču izuzeti su uzorci krvi i urina poradi vještačenja. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“, policija će protiv 27-godišnjaka podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu“, izvijestila je PU.

Prema neslužbenim informacijama 27-godišnjak je radi kao policajac