Josip Kuterovac novi predsjednik HNK Cibalia

Foto: sisak.info

VINKOVCI, Josip Kuterovac novi je predsjednik HNK Cibalia, odlučio je Nadzorni odbor vinkovačkog prvoligaša. Kuterovac, koji je na mjestu predsjednika zamjenio Tomu Bobeka, dužnost predsjednika Cibalije obnašat će do kraja sezone 2017./ 2018, a na kraju tekuće sezone raspisat će se javni natječaj za novog predsjednika uprave Cibalije.

U priopćenju za javnost HNK Cibalia navodi se kako je Kuterovac dobro poznat u nogometnim krugovima, predsjednik je Županijskog nogometnog saveza Vukovarsko-srijemske županije i član je Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza.

“Prioriteti postavljeni pred novog predsjednika su ostanak u prvoj ligi, nastavak financijske konsolidacije kluba, te priprema kluba za proces dokapitalizacije i eventualni ulazak investitora. U prilog tome ide i činjenica kako Cibalia više nije u blokadi, a jučer je isplaćena jedna plaća igračima. Unatoč medijskim napisima, mišljenja su u Nadzornom odboru, opstanak Cibalije nije upitan”, navodi se.

Dodaje se kako su članovi Nadzornog odbora dali bezrezervnu podršku momčadi i treneru, i pozvali sve ljubitelje Cibalije da podrže igrače i stručni stožer u borbi za ostanak u prvoj ligi, gdje vinkovački nogomet i pripada.