Josip Dabro i službeno najavio da će se kandidirati za župana

Foto: Josip Dabro

OTOK, Kako se i očekivalo zamjenik župana Vukovarsko – srijemske županije Josip Dabro, koji je prije nekoliko dana istupio iz HDZ-a, potvrdio je svoju kandidaturu za župana na svibanjskim lokalnim izborima. Dabro je svoju kandidaturu najavio na svome Facebook profilu.  

„Pproteklih dana zasuli ste me svojim porukama i pozivima. Ovim putem se ispričavam jer zbog količine vaših poruka možda nisam uspio odgovoriti svima. Zahvaljujem se na riječima potpore i spremnosti da dalje zajedno gradimo bolje društvo za naše djedove i bake, našu djecu, vrijedne poljoprivrednike i radnike, studente, naše poduzetnike koji se bore i opstaju kroz sve krize i nedaće – za sve nas.

Poznajem ovaj kraj, znam naše ljude i siguran sam da možemo i da mogu! Okupio sam tim stručnjaka koji već radi na programu. To nije samo predizborni program, to je program novog smjera naše županije u četiri godine. I za to mi trebate Vi! U mom timu ima mjesta za sve. Ne trebaju mi ideje nastale u laboratorijima središnjica, niti glave koje će misliti za mene – trebaju mi ljudi koji misle svojom glavom! Javite mi se sa svojim prijedlozima, recite što kao župan mogu napraviti da svima zajedno bude bolje. Pridružite nam se i javite.

Svojim političkim suparnicima želim da se što brže dogovore i ipak pronađu kandidata. Veselim se razmjeni mišljenja i ideja; ja imam svoje. Iskreno se nadam da će i protukandidati imati svoje, a ne dostavljene iz “centrale”. S moje strane obećavam čistu kampanju. Udarce ispod pojasa neću zadavati, ali ih se ne bojim.

I da, potvrđujem – kandidiram se za župana Vukovarsko- srijemske županije“, stoji u objavi Josipa Dabre.