Josip Babić novi je predsjednik HNS-a Rokovci-Andrijaševci

Foto: HNS

ROKOVCI, Novi predsjednik podružnice HNS-a Rokovci-Andrijaševci je Rokovčanin Josip Babić, a potpredsjednici su Josip Turi i Tomislav Majher, odlučili su članovi na Izbornoj skupštini održanoj u sklopu redovitih unutarstranačkih izbora u HNS-u, izvjestili su iz te stranke.

Zahvaljujući na izboru, Babić je podsjetio na uspjeh podružnice koja je na svibanjskim lokalnim izborima povećala broj predstavnika u Općinskom vijeću na dva, jedina ispoštivala traženu kvotu od 40% zastupljenosti podzastupljenog spola te ostvarila rezultat od 15,79% po čemu je druga politička snaga u Općini Andrijaševci.

Rezultat je to intenzivne kampanje, 26-godišnjeg neprekidnog rada svih članica i članova te pomlađivanja podružnice u proteklom razdoblju, ocjenio je predsjednik vukovarsko-srijemskog HNS-a Nenad Bučko istaknuvši da kada se pravim ljudima pruži šansa i uloži u organizaciju, budućnost nije upitna.

„Živimo u vremenu u kojem sve više ljudi gubi povjerenje u politiku, a mlade je sve teže motivirati da se uključe i budu kreatori promjena u svojoj sredini. Hvala vam što ste ostali tu, ustrajni u misiji promicanja ideje HNS-a,“ naglasio je Bučko.