Još jedan uspješan Rock Marinfest

VINKOVCI, Rock Marinfest koji je održan u vinkovačkom Vanilla clubu potkraj prošle godine, još jedom je ispunio očekivanja kako organizatora, tako i publike koja je u velikom broju ispunila prostor popularnog vinkovačkog kluba kako bi uživala u nastupima svojih ljubimaca. Da podsjetimo, bili su to Zabranjeno pušenje, S.A.R.S., Silente, Septica i the Karambol. Po riječima Ivana Grigića iz vinkovačke Udruge osoba s invaliditetom Bubamara, festival je u potpunosti ispunio očekivanja te je ostvarena dobit od 49.672 kune koje će biti utrošene za potrebe oko 1.400 članova te izrazito aktvine udruge.
“Prodali smo 1.246 ulaznica i kada zbrojimo i oduzmemo prihode i rashode, ostaje nam 49.672 kune”, naveo je Ivan Grigić.

Podsjetio je kako Udruga Bubamara zapošljava čak dvjestotinjak osoba, a među njma i velik broj asistenata i pomoćnika u nastavi.

Zahvalivši se svima koji su sudjelovali u organizaciji festivala, Gordana Ilić-Ostojić iz organizacijskog odbora, najavila je kako već počinju pripreme za ovogodišnje izdanje Rock Marinfesta koji će se, kako je kazala, održati 28. prosinca. Sudionici još nisu poznati ali je želja organizatora da ove godine na Rock Marinfest dođu Marijan Ban i Diktatori i bosanskohercegovački glazbeni sastav Dubioza Kolektiv, koje bi Vinkovčani rado ugostili, a do sada nisu bili sudionici festivala.
Rock Marinfest održava se od 2008. godine. Nazvan je po tragično stradalom gitaristi brojnih vinkovačkih bendova Marinu Pokrovcu.
PRESS 032