Izgrebao pet automobila parkiranih u vinkovačkoj Dugoj ulici

Foto: www.mup.hr

VINKOVCI, U noći s 23. na 24. lipnja oštećeno je pet osobnih automobila vinkovačkih registracijskih oznaka parkiranih u nizu u Dugoj ulici u Vinkovcima, priopćila je policija.

Očevidom je utvrđeno kako je nepoznati počinitelj(i) krećući se ulicom oštrim predmetom ostrugao boju načinivši duže linije na različitim dijelovima osobnih automobila VW Golf SDI, VW Golf Plus, Volvo, Škoda te Dacia. Materijalna šteta pričinjena vlasnicima osobnih automobila iznosi više tisuća kuna.

Slijedi kriminalističko istraživanje u cilju otkrivanja počinitelja.

Tijekom iste noći iz hale za radne strojeve u Hercegovačkoj ulici u Tovarniku otuđeno je nekoliko električnih uređaja čime je vlasniku, 43-godišnjaku iz Tovarnika, pričinjena materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

U prijepodnevnim satima 24. lipnja provaljeno je u obiteljsku kuću 59-godišnjakinje u Radničkoj ulici u Vukovaru iz koje je otuđen monitor za računalo, telefon, ručni sat, nakit i novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Slijede kriminalistička istraživanja radi pronalaska počinitelja i otuđenih predmeta, navode iz PU vukovarsko-srijemske.