Ivona Gradečak i Paula Čaić u posjeti županu Galiću

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić primio je u svome uredu u Palači Srijem u Vukovaru Miss Vukovarsko-srijemske županije za 2019. Ivonu Gradečak iz Ivankova i Paulu Čaić iz Vukovara koja je izabrana za prvu pratilju Miss Supranational Hrvatske i Miss Supranational Slavonije i Baranje za 2019. godinu.

„Uz redovito školovanje ove djevojke bave se i ovim poslom. Ponosan sam što imamo tako pametne i lijepe djevojke. Razgovarali smo o njihovim planovima i budućnosti. One su marljive, vrijedne, pametne i lijepe. To su naša Slavonija i Srijem“, rekao je Galić.

Govoreći o svome uspjehu Ivona Gradečak kazala je kako se zapravo slučajno prijavila na casting poslije čega su uslijedile dvojbe hoće li proći ili ne.

„Došla sam bez prevelikih očekivanja tako da je sve ovo što sam postignula veliko iznenađenje ali i čast za mene. Dalje slijedi izbor za Miss Hrvatske ali kako sam spriječena na izbor će ići moja prva pratilja Vanja Beronja“, rekla je Gradečak.

Za sebe je kazala da je završila 3. razred Gimnazije kao i da joj je plan upisati Medicinski fakultet ali i ostati u ovim modnim vodama.

I Paula Čaić se na izbor slučajno prijavila da bi na izborima ostvarila odlične rezultate.

„Ovo je veliki uspjeh i drago mi je radi toga. Konkurencija je bila velika jer su na izbor dolazile prekrasne djevojke iz cijele Hrvatske, a poznato je od ranije kako su djevojke i žene iz Hrvatske najljepše. Naporno je bilo ali kada nešto voliš i želiš ništa nije teško“, rekla je Čaić.

Pojasnila je i kako je Izbor za Miss Supernational Hrvatske zapravo izbor u kojem se ne gleda samo vanjština djevojke nego i njena osobnost, kako se ponaša, odnosi prema drugima i sl. Inače, Paula je studentica prava