Ivan Penava predstavio izborni program obećavši Vukovarcima nova ulaganja i projekte

VUKOVAR, Gradonačelnik i kandidat Nezavisne liste Ivan Penava za gradonačelnika Vukovara na predstojećim lokalnim izborima Ivan Penava zajedno s kandidatom za njegovog zamjenika Filipom Sušcem iz HKS-a predstavili su danas u u Vukovara izborni program uz poruku Vukovarcima da biraju one koji se već dokazali svojim djelima.

“Nikada neće čuti da smo odvajali bilo kojeg čovjeka po vjeri, spolu, nacionalnosti ili bilo čemu drugom”,  kazao je Ivan Penava obećavši Vukovarcima nova ulaganja i projekte.

“Svako može primijetiti koliko je napravljeno u svim dijelovima grada. Nemojte dozvoliti smutljivcima, hvalisavcima, onima koji puno pričaju, a iza kojih malo toga stoji kako u profesionalnim karijerama tako i u radu da preuzmu grad. Kada bi to napravili vratili bi se u period od prije deset godina”, kazao je optuživši ministricu kulture Ninu Obuljen Koržinek i premijera Andreja Plenkovića za to što oko hotela Dunav još uvijek nema skela.

Podsjetio je kako je gradska uprava s njim na čelu dovela do otvaranja 1.177 novih radnih mjesta u Vukovaru. Građane je pozvao da ništa ne očekuju od onih koji se ne znaju izboriti za sebe jer su “jadni, sakriveni u mraku, niti mogu donijeti propulziju, svjetlost i energiju zbog toga što su slabi, ucijenjeni kupovinom diploma, slabim točkama u životu, kaznenim prijavama”.