Ivan Penava: Glasom za našu listu građani glasaju za prosperitet, bolji i sretniji Vukovar i ljude koji će se boriti za vas

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Nekoliko sati prije izborne tišine završni skup u središtu Vukovara održali su i članovi koalicije Nezavisne iste Ivan Penava i Hrvatske konzervativne stranke (HKS). Bila je ovo još jedna prilika da kandidati s liste za Gradsko vijeće kao i kandidati za gradonačelnika Vukovara i njegovog zamjenika, Ivan Penava i Filip Sušac, razgovaraju sa građanima o do sada učinjenome kao i planovima i projektima koje planiraju provesti.

„Puno je projekata koje smo tijekom proteklih sedam godina realizirali ali puno je i projekata koji su u pripremili ili u začetku. Treba tu još vremena da se sve privede kraju. Kada se govori o učinjenom neka se građani samo osvrnu oko sebe i prisjete kako je grad izgledao prije 7-8 godina, a kako izgleda danas. Mnogima je u sjećanju i kako je nekada izgledala Gospodarska zona Vukovar, kada je bila zarasla u travu i praznu, i kako izgleda danas kada je dupke puna i kada u njoj radi na stotine radnika“, rekao je Penava.

Govoreći o učinjenome kazao je kako je proteklih godina uloženo više od 50 milijuna kuna u gospodarstvo što je prepoznato i od gospodarstvenika tako da je i unatoč epidemiji korona virusa rastao broj zaposlenih kao i broj obrta. Istakao je i kako je u Vukovaru, u odnosu na prije pet godina, 1.177 više radnih mjesta. U isto vrijeme vodilo se računa i o izdvajanjima za novorođene, djecu u osnovnim i srednjim školama, isplaćivale stipendije i nagrade najboljima… Tu je i niz demografskih mjera po kojima je, kako kaže Penava, Vukovar proteklih godina postao prepoznatljiv u cijeloj Hrvatskoj.  

Najavljuje i kako ne želi na tome stati tako da je u planu uvođenje i novih demografskih mjera kao i mjera za poticanje gospodarstva.

„Zbog svega toga što smo napravili i planiramo napraviti pozivam građane da u što većem broju izađu na izbore i zajedništvom pokažu da Vukovar ide u dobrom smjeru i daju glas koaliciji Ivana Penave i HKS-a kojoj je prosperitet Vukovara najvažniji. Glasom za našu listu građani glasaju za ljude koji će se boriti za interes Vukovara i njegovih građana“, istakao je Penava.

Tvrdi i kako je njegova lista daleko najjača lista te poziva građane da budu odlučni i zajedno sve privedu kraju u prvom krugu izbora.