Igor Tot novi predsjednik vukovarske podružnice HNS-a

Foto: HNS

VUKOVAR, Na izbornoj Skupštini HNS-a Grada Vukovara Igor Tot izabran je za novoga predsjednika podružnice. Njegovi potpredsjednici biti će Davor Barić i Nenad Bučko koji je bio dosadašnji predsjednik podružnice. Zahvaljujući na povjerenju, novi je predsjednik istaknuo da nasljeđuje stabilnu i izgrađenu podružnicu za koju vjeruje da će i u narednom razdoblju biti otvorena svim članovima, simpatizerima i ostalim građanima.

„Zahvaljujem vam što ste ostali dio vukovarskog HNS-a sve ove godine. Posebno hvala dosadašnjem predsjedniku i stupu vukovarskog HNS-a, mom prijatelju Nenadu Bučku što mi s povjerenjem predaje stabilnu i izgrađenu podružnicu. S punom odgovornošću najavljujem nastavak kontinuiteta našeg političkog rada, s naglaskom na poštivanje i brigu za svakoga čovjeka bez iznimke“, rekao je Tot.

Podnoseći izvješće o radu dosadašnji predsjednik vukovarske podružnice Nenad Bučko kazao je kako prevladava mišljenje kako u politici ne postoje prijateljstva ali da je podružnica HNS-a Vukovar posljednjih šest godina građena na prijateljstvu, suradnji i kolegijalnosti na čemu temelji svoju stabilnost, rast i rezultate.

„Biti HNS-ovac u Vukovaru sve ove godine bilo je prije svega vrlo izazovno i nimalo lako. Od vremena kada smo se nalazili po kućama do danas kada imamo svoje stranačke prostorije.  Poštovanje prema svakom čovjeku bez obzira je li riječ o političkim partnerima ili suparnicima rezultiralo je prepoznatljivošću, stavom i mišljenjem do kojeg se danas drži u političkoj areni“, rekao je Bučko.