Humanitarna utrka ulicama grada za udrugu Vukovarski leptirići

Foto: www.hrv.hr

VUKOVAR, U okviru Vukovarskih adventskih svečanosti ulicama Grada Vukovara trčala se humanitarna 3K božićna utrka. Organizator udruge agencija „Ideš“, a sav prikupljeni prihod od kotizacija doniran je udruzi Vukovarski leptirići koja brine o djeci s poteškoćama u razvoju. Na utrci je nastupilo 50-ak natjecatelja među kojima je najmlađi imao svega 6 godina. Najstarija natjecateljica imala je 64 godine. Utrka je bila dugačka 3 kilometra, a i start i cilj su joj bili kod Radničkog doma u središtu grada.

Prva tri mjesta u konkurenciji muškaraca osvojili su Stjepan Čošić, Josip Kolar i Petar Mihelić. Kod žena najbrže su bile Mia Rako, Gabrijela Čošić i Dragana Lazić. U konkurenciji djece prvi je bio Vito Čušić, drugi Karlo Ćućić te treći Marin Sušić

„Ovakve humanitarne manifestacije znače nam mnogo. Osobno puno nam znači empatija i senzibilnost društva te što su organizatori osjetili potrebu naše djece i na ovaj im način u predblagdanskom razdoblju uputili pomoć“, rekla je dopredsjednica ove vukovarske udruge Olja Redl.