U Iloku 8. pokrajinsko hodočašće hrvatske vojske, policije i branitelja

Foto: PU vukovarsko-srijemska

Vojni ordinarijat u Republici Hrvatskoj u suradnji s Ministarstvom obrane, Ministarstvom unutarnjih poslova i Ministarstvom hrvatskih branitelja organizirao je u Iloku 8. pokrajinsko hodočašće hrvatske vojske, policije i branitelja.

Središnji događaj bio je svečano euharistijsko slavlje koje je predvodio vojni ordinarij u Republici Hrvatskoj msgr. Jure Bogdan, u koncelebraciji s vojnim i policijskim kapelanima te velikim brojem svećenika, a kojem je prethodila molitva i procesija od kapelice Svetog Ivana Nepomuka do Župne crkve Svetog Ivana Kapistrana, zaštitnika župe, grada Iloka, vojnih i policijskih kapelana.  

Hodočašću su prisustvovali voditelj Područnog odjela za poslove obrane Osijek Dalibor Bajčija, zamjenik načelnika PU vukovarsko-srijemske Ivan Groznica, predsjednik Savjeta za branitelje župana Vukovarsko-srijemske županije Ivica Nikolić, član Savjeta Milan Draženović, gradonačelnica grada Iloka Marina Budimir, veliki broj policijskih službenika, vojske, branitelja i mnogi drugi.

Foto: PU vukovarsko-srijemska