HSS Vukovar započeo predizbornu kampanju za lokalne izbore

VUKOVAR, Gotovo deset mjeseci prije lokalnih izbora Gradska organizacija Hrvatske seljačke stranke (HSS) Vukovar započela je s predizbornim aktivnostima na području grada. Naime, aktivista HSS-a u posljednjih nekoliko dana po gradu dijele letke s porukom „Sami možemo malo. Zajedno možemo sve. Neka se i Vaš glas čuje“. Podsjećaju i na riječi Stjepana Radića : „Što je više škola, to je manje robova; što je više znanja, to je više imanja“. U letku stoji da Vukovar zaslužuje bolju priliku od praznih obećanja.

„Bolje zaslužuju svi njegovi građani, a ne samo kumovi, rodbina, prijatelji ili podobni. Radimo zajedno, stvorimo uvjete po kojima će Vukovar biti za život poželjno mjesto, Grad u kojem neće postojati potreba za pučkim kuhinjama. Štitimo i njegujmo slobodu i Ustavom zagarantirana prava svakog čovjeka. Mržnja, isključivost, negostoljubivost nisu odlike Vukovara i Vukovaraca“, neke su od poruka vukovarskog HSS-a.

Na kraju navode kako je krajnje vrijeme da svatko od građana preuzme i prihvati svoj dio odgovornosti u kreiranju vlasti u Vukovaru.

IVAN MATIĆ