Hrvoje Lucić predsjednik stranke Milana Bandića u Gunji

GUNJA. Kako se i najavljivalo načelnik Općine Gunja Hrvoje Lucić, koji je početkom godine izašao iz SDP-a, izabran je za predsjednika općinske podružnice političke stranke Bandić Milan 365 – Stranka rad i solidarnosti.

“Milan Bandić danas je jedan od rijetkih istinskih socijaldemokrata a Gunji je bio najmanje 15 puta pomažući nam na sve moguće načine. Jako sam uzbuđen, oprostit ćete mi, jer ovo je velika stvar za sve nas ovdje. Gunja je pretrpjela mnogo, ali sigurna sam da ćemo kroz rad u ovoj stranci zajedno napraviti jako puno“ ,rekao je Lucić.

Osnivačkoj skupštini podružnice nazočio je i sam Milan Bandić s suradnicima koji je poručio da Gunja uz Vukovar bude simbolika početka rada stranke u Slavoniji.

Evo krenuli smo sa istoka, a volio bih da završimo u Dubrovniku! Uzorat ćemo cijelu Hrvatsku jer ja ovaj posao znam raditi najbolje. Mi ćemo nakon izbora 2017. ovdje s našim partnerima tvoriti odgovornost za bolji život u Gunji!“, rekao je Bandić.

Kazao je i kako se ovih dana sastavljaju ministarstva i agencije te da njegovoj stranki ne treba niti  jedno mjesto ukoliko vladajuća koalicija ima kvalitetnije ljude.

„Ako nemaju, neka nam onda puste da stavimo nekog kvalitetnog čovjeka, da pomognemo i napravimo nešto zajedno! Neka ne robuju stranačkom ključu tamo gdje nemaju kvalitetnog čovjeka, da ne upropaste priču! Podržavamo ovu Vladu dok ne vidimo za 6 mjeseci kuda to ide. Ako ide ukrivo onda ćemo sjesti i porazgovarati, ako ide dobro onda ćemo još više zapeti i raditi! Teško da može biti gore i nesposobnije Vlade od ove prošle, rekao je Bandić.

Dužnost potpredsjednice općinske organizacije stranke obavljat će Izabela Pavić, dok je za tajnika izabran Alen Džomba. Od sada politička stranka Milana Bandića na istoku Hrvatske ima jednoga načelnika (Hrvoje Lucić), jednoga predsjednika Općinskog vijeća (Alen Džomba) i jednu gradsku vijećnicu u Vukovaru (Mirjana Semenić Rutko).

IVAN MATIĆ